След напълно разпродадения, супер успешен концерт и вълнуващата първа клубна

...
След напълно разпродадения, супер успешен концерт и вълнуващата първа клубна
Коментари Харесай

Иво Папазов – Ибряма с втори клубен концерт в София

След изцяло разпродадения, супер сполучлив концерт и вълнуващата първа клубна среща на легендата Иво Папазов – Ибряма и неговия " брачен оркестър " Тракия със софийската аудитория на 26-ти февруари в SOFIA LIVE CLUB, уредниците от SOFIA LIVE FEST пускат втора дата.
Това необикновено и мощно прочувствено преживяване, което публиката претърпя, ще се повтори на 27-ми май, още веднъж в SOFIA LIVE CLUB.

Изключително разчувстваната аудитория и неспиращата вълна от суперлативи не престават и до през днешния ден да бележат този галактически концерт на международно равнище.
Множеството почитатели, които не съумяха да си закупят билет и да участват на това паметно събитие, ще имат втора опция да видят и чуят международния музикант.

В годината на своя 70 годишен празник, с изключение на интернационалното самопризнание от WOMEX 2022, което, виртуозът на кларинета и сватбената музика получи, на 15-ти февруари тази година, Ибряма бе отличен и с медал " Св. св. Кирил и Методий " за приноса му към българската просвета и за разпространяването в целия свят на културните обичаи на България.

Билети за концерта на цена от 40лв. могат да бъдат открити в мрежата на EVENTIM и партньорските каси. В деня и на място цената ще бъде 50лв
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР