След налагането на бейбифоните в живота на всяка модерна майка,

...
След налагането на бейбифоните в живота на всяка модерна майка,
Коментари Харесай

Дръж кучето под око

След налагането на бейбифоните в живота на всяка съвременна майка, изцяло разумно беше да бъдат изобретени и устройства, с които да следим какви ги прави домашният любим . Особено в случай че прекарваме огромна част от деня надалеч от него.

Така на пазара се появи устройството PetChatz. То е предопределено за " цифрова дневна грижа " за кучета и котки, които остават сами. Но вместо да се чудим дали джак ръселът е унищожил следващата възглавница в хола, може просто да му се обадим.

 Снимка 349104

PetChatz се състои от две елементи. Едната е бутон, който би трябвало да се натисне с лапа или носле от домашния любим. Така се генерира повикване към притежателя. След като той вдигне, стартира видеоразговор. На стената се инсталира дребен екран, на който има и камера.

Връзката е двустранна и включва и тон. Така нашето куче или коте ще чуе гласа ни , което му работи успокояващо. Ние също може да решим да потърсим обичаната животинка. Комуникацията става с помощта на особено приложение за смарт телефон .

 Снимка 349107

Чрез натискане на бутон на екрана изпращаме команда устройството да пусне малко лакомство на кучето или котката. Отстрани на него има контейнер, където се поставя суха храна. Именно посредством нея можем да обучим четириногия си любим да употребява PetChatz .

Въпреки че едва ли ще има необикновен триумф със своенравните котки. А и изисква време, с цел да дресираме кучето. Но сигурно концепцията ни подхожда.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР