След над десет носителки на титлата Мис Плеймейт у нас,

...
След над десет носителки на титлата Мис Плеймейт у нас,
Коментари Харесай

Краят на една ера! Ева Славова е последната Мис Плеймейт в България

 След над 10 носителки на купата " Мис Плеймейт " у нас, състезанието направил Николета Лозанова емблема в хайлайфа, завършва своят път в търсене на еротична звезда. Миналата вечер жури избра последната коронована сексбомба в лицето на Ева Славова, която безусловно подели мястото си с кандидат-кметицата Диана Габровска - избора на публиката.

Голямата премия включваше парична от 20 бона и Мазерати, което двете дами би трябвало да поделят. Ева, която като претендент плеймейтка беше с розова коса е родена в Разград, само че от дете е в София. Тя има огромна 9-годишна щерка и е приключила италианска лингвистика. От години работи като професионален танцьор, само че към този момент мисли, какво ще прави, когато завърши с танците. Цял живот е спортувала – баскетбол, тенис на корт, и даже печели трето място в районно съревнование по плуване. Умее да рисува и даже шие.

Шарматната Ева беше определена от журито, в което изненадващо се появи Жени Калканджиева, която дълги години е твърдяла, че да си Плеймейт не те прави модел. Ники Кънчев и плеймейтката Михаела Тодорова също си споделиха думата в заветния избор. Публиката обаче ги оспори като прати на първото място неосъществената кметица на Момин проход - Диана Габровска. Затова двете ще разделят една корона и наградния фонд. На събитието стана ясно, че това е последното издание на " Мис Плеймейт ", само че от следващата година се задава нов сходен конгрес - PlayStar.

Новият формат минава напълно в онлайн платформа за видео, снимка и интелектуални текстове, и ще продължи да сбъдва фантазиите на родните Пепеляшки. Водещата на състезанието - Александра Богданска-Петканова впечатли с неповторим тоалет, а с музикален привет се разписаха от Мария Илиева и Анелия до група “Мастило " и Миро. Освен по долни дрехи, претендентките дефилираха и с публични рокли дело на стилния корифей от Асеновград Стоян Радичев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР