След множеството спекулации и години, в които ту се говореше,

...
След множеството спекулации и години, в които ту се говореше,
Коментари Харесай

Любовта ли го промени: Асен Блатечки се подмлади

След множеството спекулации и години, в които ту се говореше, че Асен Блатечки и Диляна Попова са се разделили, ту че са се събрали, най-сетне стана ясно, че и двамата от дълго време са поели по разнообразни пътища в любовта. Единственият мотив да запазят връзките си е синът им Борил, за който си поделят грижите.
                             

Наскоро моделката призна, че от две години има различен мъж в живота си, с който се усеща спокойна и щастлива - нещо, което не се е случило във връзката ѝ с артиста. Блатечки от своя страна също е намерил нова обич, само че не издава коя е тя. Единствено допускаме, че и той е разкрил щастието в нейно лице, защото се заприказва, че Асен наподобява много подмладен сега. Злите езици даже допуснаха, че се е подложил на леки козметични процедури - ботокс и филъри, с цел да усъвършенства външния си тип.

 
                             

Но защото Асен Блатечки е добре прочут със своята неустрашимост, а и е от мъжете, които посрещат годините си с горделивост и усмивка, ние от своя страна допускаме, че надали е заложил на сходни процедури. Много по-вероятно е новата обич да го прави по-щастлив и надлежно да сияе и външно. Преди броени дни, на 22-ри март, артистът навърши тъкмо 52 години. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР