След множество новини, спекулации и засилено очакване, днес в 16:00

...
След множество новини, спекулации и засилено очакване, днес в 16:00
Коментари Харесай

На живо от Лондон: Вижте първи новия Honor 20 и Honor 20 Pro

След голям брой вести, спекулации и засилено очакване, през днешния ден в 16:00 българско време най-новия смарт телефон на китайския производител Honor – 20 най-накрая ще бъде показан публично.
В седмицата, в която целият свят приказва за напрежението сред Съединени американски щати и Huawei, дъщерната марка на китайския телекомуникационен колос може би ще даде отговори на някои от най-важните въпроси касаещи бъдещето. В Лондон ще бъдат всички значими фигури на Honor и голям брой международни медии, измежду които още веднъж и Kaldata. Очаквайте редица включвания онлайн, всяка една детайлност, незабавно щом я научим, а тук тъкмо в 16:00 ще можете да наблюдавате и сами онлайн представянето на новия Honor 20.
Какво знаем за него до тук?
Смартфонът Honor 20 Pro подчертава на първо място на фотографските благоприятни условия, като това е първият мобилен телефон в света, който съчетава 48 МР фотосензор и светлосила F/1,4 . И още, Honor удостовери, че интензивно ще се употребяват логаритми с изкуствен интелект за изчистване на изображенията, както и че фотометричната система също ще бъде подкрепена от ИИ.

По всичко проличава, че в Honor 20 и Honor 20 Pro вместо OLED, ще се употребяват IPS екрани. А рендерите демонстрират че скенерът за пръстови отпечатъци е подложен в профил.

Ще забележим може би три модела, като два от тях ще са със SoC Kirin 980. Младшият модел Honor 20 ще бъде оборудван с 6,1-инчов OLED екран с капкообразен отвор за предната камера и вграден скенер за пръстови отпечатъци от 6-то потомство. Очаква се Honor 20 Pro да има 6,5-инчов екран, сходно на P30 Pro.

Колко от тази информация е вярна обаче – следва да разберем в 16:00 българско време, когато тук стартира живото предаване от Лондон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР