След множество години на разработка и перипетии около задвижването на

...
След множество години на разработка и перипетии около задвижването на
Коментари Харесай

Секс, наркотици и мъпети

След голям брой години на разработка и премеждия към задвижването на продукцията кукленият noir “The Happytime Murders ”, най-сетне стигна до екран, написа operationkino.net. Филмът е нецензурирана оргия от секс, принуждение и опиати с присъединяване на обичаните от всички мъпети. И несъмнено ще е предопределен за възрастни.
 s9_2  s9_1  s9_3
В “The Happytime Murders ” куклите съществуват наедно с хората (по сходство на “Кой натопи заека Роджър? ”), само че се одобряват като второкласен жители. В осъществявания с закононарушения под земята свят на Лос Анджелис двама споделящи обща загадка детективи, единият човек, другият кукла, са принудени още веднъж да работят дружно, с цел да разкрият бруталните убийства на актьорския състав на обичано куклено ТВ шоу.
Главната човешка роля е поверена на Мелиса Макарти, която издразни много фенове в пагубната женска версия на “Ловци на духове ”. Само тя може да скапе кино лентата, съгласно някои коментатори.
Режисьор на “The Happytime Murders ” е Брайън Хенсън ( ”Muppet Treasure Island ”) – ръководител на The Jim Henson Company и наследник на легендата Джим Хенсън, а сценарист е Тод Бъргър ( ”It’s a Disaster ”). В функциите с изключение на Мелиса Макарти са още Бил Барета, Елизабет Банкс, Джоел Макхейл, Мая Рудолф, Джими О. Йънг и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР