След многоседмично издирване кипърските власти са открили човешки останки в

...
След многоседмично издирване кипърските власти са открили човешки останки в
Коментари Харесай

Смразяващо: Убиецът от Кипър умъртвил и 6-годишно дете

След многоседмично търсене кипърските управляващи са разкрили човешки остатъци в езерото Меми на острова, оповестява кипърският вестник " Филелефтерос ". Предполага се, че става дума за тялото на 6-годишната Сиера, щерка на една от жертвите на обвинявания за серия от убийства Никос Метаксас, предава Българска телеграфна агенция.

35-годишният армейски капитан беше арестуван през април и призна за убийствата на седем дами, с които се е свързал в уеб сайтове за запознанства. Сред хипотетичните жертви са и две девойки - на 6 и на 8 години, които са дъщери на изчезналите.

Смята се, че две от жертвите са от Филипините - майка и щерка. Майка и щерка от Румъния също са измежду хипотетичните жертви на килъра, както и една жена от Непал. Повечето от чужденките са работели като домашни помощнички на острова и са изчезнали сред септември 2016 година и август 2018 година

С тялото, намерено през днешния ден, броят на откритите остатъци от жертви на килъра става седем. Телата на три от жертвите, румънка и 8-годишната й щерка и филипинка, бяха открити в куфари в токсичното Червено езеро покрай меден рудник. Според информация на " Филелефтерос " полицията продължава да търси три дами, които са разговаряли със обвинения и към момента не са открити.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР