След минимални победи в първите си мачове сребърният медалист в

...
След минимални победи в първите си мачове сребърният медалист в
Коментари Харесай

С крехък аванс ЦСКА и "Славия" излизат за място в следващия кръг на Лига Европа

След минимални победи в първите си мачове сребърният медалист в Първа лига ЦСКА и носителят на Купата на България " Славия " излизат довечера в очакване на сложни реванши, които да им обезпечат място във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

ЦСКА гостува на бронзовия медалист в латвийското състезание " Рига " след триумф с 1:0 на стадион " Българска войска ". Двубоят стартира в 19.30 часа и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт ".

" Няма да бъде елементарно. " Рига " игра нападателно в първия мач, чакам сходна игра и в реванша. Те са рискови при статични положения и би трябвало да внимаваме. Ако вкараме първи гол, за противника ще бъде мъчно да навакса. Имаме положителни шансове да продължим напред ", съобщи старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро в навечерието на мача.

" Славия " посреща финландския " Илвес " (Тампере) от 19.00 часа. Белите също имат задатък от 1:0 след първата среща. В лагера на носителя на Купата на България също показаха упования за сложен реванш.

" Илвес " е доста твърдоглав тим, който не се предава. Преднината ни е дребна и не ни подсигурява място в идващия кръг. Целта ни е да вкараме гол и да го победим. Задължени сме да бъдем търпеливи. В никакъв случай няма да играем нападателно, само че ще чакаме нашия миг и няма да се хвърляме в офанзива ", сподели старши треньорът на " Славия " Златомир Загорчич.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР