След месеците на притеснения и изолация, в навечерието на лятото,

...
След месеците на притеснения и изолация, в навечерието на лятото,
Коментари Харесай

Свободата сам да избираш и комбинираш услуги

След месеците на терзания и изолираност, в навечерието на лятото, болшинството от нас към този момент са зажаднели за промяна на ситуацията и отмора. Но по какъв начин да се откажем от удобството да гледаме телевизия и да използваме интернет? С новата идея на софтуерната компания А1 няма да ни се наложи. Новото портфолио телевизия, интернет и нет бокс дава оптималната еластичност и улеснение за потребителите. А тези, които възнамеряват да пренесат хоум офиса си на вилата, ще могат да се възползват от опцията за активиране на ТВ или интернет пакет на втори адрес без обвързване с контракт. По този метод всеки нов или действителен клиент може да съобщи същия вид услуга, каквато употребява на непрекъснатото си местоживеене, за различен адрес. 
Гъвкавост при съчетание на услугите
Често предлаганите проекти за закрепени услуги включват параметри и условия, които съгласно клиента не са нужни, а тези, които съставляват интерес, са част от различен пакет. За да избегне и този миг, новото портфолио на А1 дава свободата на своите сегашни и бъдещи клиенти сами да изберат и комбинират най-подходящото за тях, вместо да избират от пакети с авансово дефинирани комбинации.
Всеки клиент ще оцени преимуществото на това самичък да избира услугите, които ще употребява по отношение на потребностите и ползите си. Но с изключение на улеснение, новият метод на съчетаване на услугите дава и по-изгодни цени при комбинацията на интернет и телевизионни артикули от телекома.
Net Box с двойно повече интернет
Стартът на новото портфолио от телекомуникационни услуги на А1 съответствува и с стартирането на ново предложение за интернет пакет - Net Box със 150 GB на оптималната скорост. Net Box дава два пъти повече интернет от най-големия пакет, който оферираше телекомът до момента, и е подобаващ както за дома в огромния град, където дейното ползване на интернет е от повече от едно устройство, по този начин и за по-малки обитаеми места или отдалечени вилни зони.
Допълнителен бонус при онлайн заплащане
Дигиталните канали за самообслужване от ден на ден потвърждават своите преимущества като сигурен, елементарен и комфортен метод клиентите сами да ръководят услугите, които употребяват. За да подтиква в допълнение хората, които избират заплащането през цифровите канали като мобилното приложение Моят А1 и едноименната секция на А1.bg, софтуерната компания дава спомагателен
бонус - отстъпка от 1 лев от таксата на всеки от клиентите, платил сметката си през тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР