След месеца почивка заради изборите, Народното събрание отново се събира.

...
След месеца почивка заради изборите, Народното събрание отново се събира.
Коментари Харесай

Депутатите се връщат на работа, Борисов събира ГЕРБ в централата, а опозицията внася вот на недоверие

След месеца отмора поради изборите, Народното събрание още веднъж се събира. Това обаче ще се случи евентуално без ГЕРБ, които се събират в централата на партията, с цел да решат има ли смисъл да продължат да поддържат Николай Денков.

Борисов съобщи след балотажа на локалните избори, че в сряда ще събере партията.

„ Вече има нова сглобка, ПП-ДБ с „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. По места работеха дружно срещу ГЕРБ. В сряда групирам партията, и на всички места ще ни рапортуват по какъв начин са играли Политическа партия с „ Възраждане “. Ако на всички места е по този начин, както беше в Банкя, където работеха дружно и плащаха пари, с цел да ме бият, ще забележим по какъв начин ще продължим нататък. Политическа партия желаят като започва Народното събрание да приказваме за данъчните закони, в случай че всичко е по този начин, то това няма да стане ”, сподели Борисов.

Той съобщи и че е имало съглашение с премиера Николай Денков, което обаче се нарушава. „ Денков си взема решение, че желае да маха шефа на ДАНС, написал писмо до Радев, и просто ме уведомява! В този ѝ тип има по-силна сглобка - сред „ Възраждане “ и Политическа партия, сподели още Борисов.

Междувременно „ Възраждане ” внася избор на съмнение поради политиката на ПП-ДБ-ДПС-ГЕРБ в региона на защитата. За това заяви водачът на партията Костадин Костадинов след изборния ден в неделя.

Според него, идната тематика след изборите, е оставката на държавното управление.

„ Оставката на нездравословното държавно управление на Денков е безусловно наложителна “, сподели Костадинов.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова също заяви, че още в първите дни на новата сесия на Народното събрание ще внесат вота на съмнение за национална сигурност и защита. Тя уточни, че „ Възраждане “ дават подписите си, а претекстовете от дълго време са подготвени.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР