След Мегзит, принц Уилям и принц Хари навлязоха в период

...
След Мегзит, принц Уилям и принц Хари навлязоха в период
Коментари Харесай

Принц Уилям е загрижен за брат си - slava.bg


След Мегзит, принц Уилям и принц Хари навлязоха в интервал на карантина. Братята възобновиха връзката си, защото техният татко – принц Чарлз бе с позитивна проба от инфекцията COVID-19. Сближиха ги и фамилните празници, които настъпиха напролет като рождените дни на децата им.

Източници от близкия кръг на кралското семейство описаха, че синовете на принцеса Даяна най-сетне са се помирили, когато Хари, дружно със брачната половинка си Меган Маркъл и сина им Арчи, се откриват в Бевърли Хилс.

В новата и ненапълно враждебна среда херцогът на Съсекс съумял да разчита на по-големия си брат, който е доста обезпокоен за него. „ Заминаването в изцяло друга страна в никакъв случай не е елементарно за никого, в това число за Хари. Той не е очаквал, че ще се сблъска с толкоз доста трудности, съобщи източник пред „ Us Weekly “. – Уилям посъветва Хари да се върне в Лондон или да се реалокира някъде другаде, където би било по-безопасно. Той се тормози за благополучието и сигурността на брат си. “

Хари поддържа връзка и с баба си. Отбелязва се, че кралица Елизабет „ се свърза с Хари, с цел да разбере дали всичко е наред, и му предложи помощ, в случай че е належащо “. Херцогът имаше прекомерно „ нереални упования “ за живота в Лос Анджелис, той гледаше доста през розови очила.

Все още не е ясно по кое време двамата с Меган ще изоставен имението на Тайлър Пери и ще се реалокират на по-усамотено място.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР