След Мегзит, лошите новини за Елизабет Втора явно не спират

...
След Мегзит, лошите новини за Елизабет Втора явно не спират
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора, внукът й Питър Филипс и разводът му с Отъм Кели

След Мегзит, неприятните вести за Елизабет Втора очевидно не стопират дотук. Питър Филипс, наследник на принцеса Ан и най-възрастният внук на кралицата, се развежда със брачната половинка си Отъм Кели.

Тази вест се популяризира във всички английски медии, само че не е получила формалното си удостоверение от кралския двор, какво и не е належащо да има, тъй като Филипс не е измежду старшите в кралския двор. Потвърдена е обаче от представител на двойката, по тази причина място за подозрения няма.

В следствие стана ясно, че Филипс и Кели в действителност са взели решението да се разделят още в края на предходната година, като първо са уведомили кралицата, а по-късно и фамилиите си. Засега обаче не престават да живеят в дома си дружно с децата си, до момента в който разводът не се завърши.

Двойката подписа брак през 2008 година в замъка Уиндзор. Двамата постоянно са били настрана от медийния звук, тъй като Питър е от тези наследници на короната, които избраха да се откажат от трофеи и привилегии, с цел да живеят по-обикновен живот, написа Insider.

Съпругата му пък е канадка и се появиха изказвания, че най-вероятно ще се върне в родината си след развода. А това няма по какъв начин да не ни подухва асоциации с избягалите в Канада принц Хари и Меган Маркъл. Засега обаче Кели остава на Острова поради децата си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР