След масовото плажуване край Росенец младежите от Да, България с

...
След масовото плажуване край Росенец младежите от Да, България с
Коментари Харесай

Акция: Масово пиене на кафе с Делян Пеевски

След всеобщото плажуване край Росенец младежите от " Да, България " с нова акция - " Масово пиянство на кафе с Делян Пеевски ". Акцията към този момент стартира в 8 часа. Събирането е пред хотел " Берлин " в столицата.
Това е част от дейностите на Да, България и Демократична България за връщане на превзетата страна. Да потвърдим, че няма недостъпни държавни територии, сподели за Българска национална телевизия Алескандра Стеркова от младежката организация на партията.
" Дойдохме да изпием едно кафе с депутата Делян Пеевски и при опция да му зададем някои въпроси. От това, което виждам – катинарите и бариерите – надали ще се случи ", разяснява Венцислав Бенов.
" Желанието ни е да влезем вътре и вътре да пием кафе. Ако това не стане по някаква причина, ще се опитаме да си намерим нещо наоколо или ще мислим в придвижване ", изясни тя пред БНР.
„ Искаме да го попитаме каква е повода той да не посещава Народното събрание, по какъв начин се оправя с работата от Дубай. Сега в рецесията с ковид доста хора започнаха да работят така наречен home office. Искаме да го попитаме по какъв начин се оправя той с „ Дубай офис “. Имаме и доста други въпроси към него, само че дано да забележим по какъв начин ще тръгне диалогът. “, обясни Стеркова.
" Когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него ", е записано в поканата за събитието. Това не е митинг, а събитие - изясни още Стеркова.
Ето и първи фрагменти от събитието, на което се чака да се съберат още хора, по данни на уредниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР