След Марселиньо и Вандерсон трети бразилец може да стане част

...
След Марселиньо и Вандерсон трети бразилец може да стане част
Коментари Харесай

Още един бразилец от Лудогорец става български национал

След Марселиньо и Вандерсон трети бразилец може да стане част от националния тим. Става дума за десния бранител на Лудогорец Сисиньо. От началото на този месец той към този момент има права да играе за България, защото се навършиха пет години от идването му в Разгред.
 Арда - Лудогорец @@@
Сисиньо беше закупен за 1 милион евро от гранда Сантос през лятото на 2015 година. До момента той има 148 мача (96 в елита, 41 в Европа и 11 за Купата и Суперкупата на България), в които е осъществил един гол, а през последните сезони се потвърди като един от най-хубавите на поста си в efbet Лига.

Георги Дерменджиев, който познава чудесно Сисиньо от взаимния им престой в Лудогорец, знае доста добре, че към този момент може да разчита на бразилеца, който по този начин или другояче има български паспорт. За позицията на десния бранител първи избор е Страхил Попов, а Дерменджиев е викал в националния отбор още Виктор Попов от Черно море и Иван Турицов от ЦСКА-София.
 Арда - Лудогорец @@@
Преди време Красимир Балъков разчиташе и на Георги Пашов, който обаче не попада в проектите на Дерменджиев за момента. efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  ЦСКА-София 21:00  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР