След малко във VIP Brother съквартирантите ще се изправят пред

...
След малко във VIP Brother съквартирантите ще се изправят пред
Коментари Харесай

Тази вечер: Тежки конфликти разтърсват ВИП Брадър, Шеф Петров през сълзи прави неочаквани признания

След малко във VIP Brother съквартирантите ще се изправят пред финалния стадий от седмична задача Легион, който ще се окаже по-труден, в сравнение с чакат. Развръзката от финала на седмичната им задача ще разтресе Къщата, а един от тях ще преживее същински нравствен катарзис. От няколко дни в най-известната Къща е оповестено военно състояние и двата взвода всекидневно организират тежка военна подготовка и се изправят пред сложни провокации за духа и тялото. Тази вечер феновете ще проследят зрелищния край на седмичната задача. Пустинните лисици и Морските тюлени ще би трябвало да преминат по трасе, осеяно с разнообразни трудности, някои от които непостижими за част от бойците.

Неминуемо тежкото предизвикателство ще докара до разединение в тимовете и следващи кавги в Къщата. Напълно ненадейно, индивидът с най-хаплив език - Шеф Петров, ще потърси Big Brother, с цел да му се изповяда и да му предложи договорка. В епизода довечера ще забележим Борис Петров в изцяло нова светлина. Той ще пребори егото си, ще преживее своя катарзис и през сълзи ще направи непредвидени самопризнания пред себе си и пред Големия брат.

Ще съумеят ли съквартирантите да се оправят с тежкото предизвикателство? Кой взвод ще завоюва епичната борба за Нови хан и какви ще са следствията за изгубилия тим? Как Шеф Петров ще пребори егото си и каква договорка ще подписа той с Big Brother, ще разберем довечера.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР