След малко повече от един месец Михаел Шумахер ще навърши

...
След малко повече от един месец Михаел Шумахер ще навърши
Коментари Харесай

Видял Михаел Шумахер архиепископ даде надежда за Шуми

След малко повече от един месец Михаел Шумахер ще навърши 50 години. За страдание от 5 години насам великият първенец е с доста сложна орис. На 29 декември 2013 той падна тежко по време на ски почивка и от този момент насам се възвръща. Семейството му изрично не позволява достъп до седемкратния първенец във Формула 1 и за положението му се знае доста малко, написа " Гонг ".

 

Архиепископ Георг Генсвайн е един от дребното, които през тези години се е срещал с Шуми. А в новото издание на списание „ Бунте ” той разкри детайлности от визитата си при именития водач през лятото на 2016-а.

„ Стоях против него, хванах го за двете ръце и го гледах. Лицето му е такова, каквото всички ние го познаваме, типичното лице на Михаел Шумахер. Само е малко по-пълно. ”

„ Той усеща, че към него има обичащи го хора, които се грижат за него и благодаря на Бог, че държат далеко прекомерно любопитната аудитория. ”

През лятото на 2017-а дамата на Шуми Корина и двете ѝ деца Мик и Джина бяха на визита при Папа Франциск.

„ Разбира се, че включвам Михаел Шумахер и неговото семейство в молитвите си. Коледа е празник на раждането на Исус Христос, божествената обич в човешка форма. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР