След малко повече от 3 години прекъсване на състезателната си

...
След малко повече от 3 години прекъсване на състезателната си
Коментари Харесай

Владо Николов обмисля завръщане срещу ЦСКА

След малко повече от 3 години спиране на спортната си кариера именитият капитан на националния ни тим и едно от най-големите имена в българския волейбол Владимир Николов обмисля завръщане в игра за Левски. Евенуалният му рестарт на кариерата може да бъде в идното " постоянно " дерби с ЦСКА от Суперлигата, което е в събота (17 ноември) от 18,30 часа в столичната зала " Васил Симов ".
 Левски София - Миньор Перник @@@

В момента Владо Николов е старши треньор на " сините ", като решението му още веднъж да облече екипа на Левски ще бъде подбудено от безисходицата, в която се намира мъжкият тим. Кадровите проблеми в отбора се задълбочиха след следващата травма в състава. Младият Иван Панков се контузи по време на мача на юношите на клуба до 20 години против Славия и ще отсъства най-малко две седмици. Преди това травма сполетя и опитния капитан Смилен Мляков, който има инфектиране в лакътя. Евентуалният незабавен трансфер на Илиян Преспов от Славия пък не се реализира, като това остави " сините " без никакъв състезател на поста диагонал и принуди Владо Николов да стартира обсъждане на малко завръщане в игра.
 Winbet е новият спонсор на Левски @@@

" Обмислям разновидността да се завърна краткотрайно в игра ", разяснява Владо Николов. " Това не ми е самоцел, тъй като желая да построяваме състезатели, а не аз да играя. Но събитията могат да ме принудят да прибегна до този ход. В момента имам три центъра, двама играчи в посрещане и две либера. Не мога да пожертвам да преквалифицирам някой център, тъй като в случай че се контузи още някой, няма какво да вършим ", показа още треньорът на Левски.
 Левски София - Миньор Перник @@@

" В момента ние сме като ЦСКА през предишния сезон, когато те имаха голям брой кадрови проблеми за повече от месец. Добре, че програмата бе благосклонна към нас и направихме победи над Черно море (Варна) и Миньор (Перник). Хебър (Пазарджик) беше по-добрият отбор от нас и триумфът бе справедливо в тяхна изгода. Сега обаче идват доста сложни противници и би трябвало да удържим фронта ", приключи Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР