След Мадокс е ред на Захара да учи в университет,

...
След Мадокс е ред на Захара да учи в университет,
Коментари Харесай

Джоли се гордее, че дъщеря ѝ Захара дебютира в известен университет

След Мадокс е ред на Захара да учи в университет, за наслада на Анджелина Джоли. Най-голямата щерка на Джоли-Пит, Захара, към този момент е в края на гимназията.

Сега е на 17 години и идната есен ще учи в университета Spelman. Училището в Атланта, Джорджия, е профилирано в региона на филантропичните и естествените науки.

На 31 юли Анджелина Джоли разгласи, че щерка ѝ е призната в влиятелния американски университет. 47-годишната актриса и режисьорка показа в профила си в Инстаграм фотография на Захара, заобиколена от някои от бъдещите си съученици.

" За мен е чест да имам член на фамилията си измежду новите студенти в Spelman. Поздравления за всички нови възпитаници, които стартират тази година. "

Spelman University е историческа и известна институция. На уеб страницата на учебното заведение е обяснено, че Spelman е " международен водач в образованието на дами от африкански генезис ".Припомняме, че Захара е осиновена от Анджелина Джоли и Брад Пит през 2005 година, когато е на седем месеца, и постоянно е поддържала мощни връзки с родната си страна - Етиопия.

 Добави изложение

Освен сполучливата си кино кариера Джоли се отнася доста съществено към ролята си на майка, като влага в образованието на децата си. През 2018 година тя съпровожда най-голямото си дете Мадокс (20 г.) в Южна Корея, с цел да посети няколко университета. Звездата е майка и на Пакс (18 г.), Шайло (16 г.), Вивън и Нокс (13 г.)

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР