След лятната почивка във Формула 1 Люис Хамилтън е на

...
След лятната почивка във Формула 1 Люис Хамилтън е на
Коментари Харесай

Волф: Хамилтън е на друго ниво след лятото

След лятната отмора във Формула 1 Люис Хамилтън е на " друго равнище ", счита шефът на Мерцедес Тото Волф. През първата половина от сезона трикратният международен първенец записа четири победи и излезе във почивка с 14-точки закъснение от съперника си Себастиан Фетел. След четирите седмици, планувани за отмора, британецът се върна по-силен и от догонващ се трансформира в гонен, увеличавайки преднината си пред водача на Ферари до 59 точки.
Волф не пропусна да похвали Хамилтън за напредъка и съобщи, че е удовлетворен и от двамата си водачи: " Тази година Люис кара брилянтно, изключително от лятната отмора насам. Сякаш е на друго равнище. Впечатляващо е да го гледаш по какъв начин вади оптималното от колата и работи с тима за решаването на проблемите. Последните няколко надпревари се оказаха по-трудни за Валтери, само че все пак той показва професионална нравственос и темперамент и направи мощен уикенд на " Сузука ". В оставащите четири кръга ще продължи да надгражда и да усъвършенства представянето си, сигурен съм ".

Освен от водачите, Волф е благополучен и от цялостното показване на тима, който е на косъм от успеха в шампионата при конструкторите: " Екипът работи на извънредно високо равнище във всяко едно отношение и развиването не стопира. Приложихме вманиачено внимание към всеки подробност от метода ни в надпреварите през последните три сезона и продължаваме да развиваме болида с конкурентно движение. Винаги сме с психическата настройка, че подобрението би трябвало да е непрекъснато, без значение от резултатите, и това се отплаща ".

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР