След лупингите с Изборния кодекс предстои затишие, което разбира се

...
След лупингите с Изборния кодекс предстои затишие, което разбира се
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 21 февруари

След лупингите с Изборния кодекс следва мъртвило, което несъмнено ще е едно от последните преди всички тези радостни неща, които ни чакат около евроизборите. През това време - ето най-важните неща от деня.
Вестник " Сега "
Стотици аптекари стачкуваха против безпорядък в бранша, написа " Сега ". Проблемът с медикаментите в действителност е огромен - от проблемите с верификацията на самия артикул до цените. Но има и трети, който никой не загатва - че формулата изпий една ракия, намажи го с ракия, потопи го в ракия и прочие продължава да бъде най-успешния медикамент.
Вестник " 24 часа "
" Българска социалистическа партия бойкотира приемането на Македония в НАТО ", написа " 24 часа " в просторен преглед, обвързван с единствената партия, която не даде гласа си за този развой. Позволете обаче да изразим едно подозрение в популизъм - цялата тая работа с " анти-НАТО " в никакъв случай няма да се случи, само че пък е добре от електорална позиция да понатрупаш актив пред ония гласоподователи, които ги обичат тия работи.
Вестник " Труд "
Никой съветски хакер не би се справил с българската нелепост, написа Емил Спахийски в готин коментар в " Труд ", анализирайки всички аномалии, които се чакат на идния избор. Така е: системата ни е хакната доста преди да се появяват тези зли мужици с огромен гений. Оставате тая работа на нас!
Вестник " Монитор "
1/3-от София е останал без ток през вчерашния ден, а се работи по повреди. Притеснението въпреки всичко е ненужно: така и така би трябвало да са останали малко свещи от 14-ти февруари, не щеш ли най-накрая ще влязат в приложимост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР