След липсата на достъп до здравеопазване и образование ни се

...
След липсата на достъп до здравеопазване и образование ни се
Коментари Харесай

В 45-то Народно събрание лъснаха всички маски, отново се видя, че БСП е алтернативата

" След неналичието на достъп до опазване на здравето и обучение ни се предлага един модел " 4-ри " от Висшия правосъден съвет, който закрива районните съдилища. Това
има особена тежест за дребни, изоставени региони като Видин. Това е отвод от достъп до правораздаване, както и голословно високите такси. Проблем е, че се преглеждат настрана прокуратура, съд, разследване и така нататък, само че това е система. Наш приоритет е правосъден надзор върху основния прокурор. Българска социалистическа партия е единствената партия, която отразяваше нахлуването на прокуратурата в президентството.
Всички наши съперници, които ни назовават партия на статуквото, нямат безусловно никакво съображение да ни нарекат по този начин, тъй като ние се борим. В това Народно
заседание всички партии и Има Такъв Народ, Движение за права и свободи, ГЕРБ, „ Изправи се мутри вън! " се съглашиха против предлагането ни за преизчисляване на пенсиите. В 45-то Народносъбрание лъснаха всички маски, още веднъж се видя, че Българска социалистическа партия е алтернативата " уточни Филип Попов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " във Видин в " Предизборно студио " по БСТВ.

Попов разяснява провокациите пред Северозапада и какви решения предлага Българска социалистическа партия за района: " Този район няма по какъв начин да се развива без целенасочена политика. Ние предложихме Закон за основаване на фонд за развиване на Северозапада, който всяка година да подсигурява 100 млн. лв. вложения за основаване на работни места и сигурност. Имаме голям необработен запас и
това е река Дунав. Всички градове, които са по поречието на Дунав в Западна Европа благоденстват, а тук Северозападна България е най-изостаналият район.
Може да се развива туризмът, зелената сила. Инициативата да не се направи тунелът под Петрохан е на държавното управление на Борисов, който няколко пъти излезе пред медии и сподели, че няма пари и би трябвало да бъде концесиониран. Няма вложения, тъй като няма фрагменти и противоположното. "
" Планираме данъчни преференции за развиване на бизнеса в района и тласъци за младежите, тъй че да останат в област Видин, става въпрос освен за парични, а за жилищни тласъци, заеми на преференциални контракти. При Салаш и Ново корито може да се сътвори контролно-пропусквателен пункт, до този миг нищо не е направено, стартирахме процедурата и Борисов я спря. Искаме основаване на зеленчукова борса до Дунав мост, внесохме специфичен Закон за развиване на локалното произвеждане за благоприятни условия огромните вериги да са задължени да изкупуват родно произвеждане, само че и това не беше признато. ", уточни претендентът за народен представител.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР