След курсa на лечение със специалната билкова инфузия, папиломите ще

...
След курсa на лечение със специалната билкова инфузия, папиломите ще
Коментари Харесай

Папиломите изчезват с помощта на това средство

След курсa на лекуване със специфичната билкова инфузия, папиломите ще изчезнат! Оказва се, че премахването на папиломите и изчистването на тялото е много елементарно. За настойката ще са ви нужна няколко лечебни билки. Това лекарство е известно също на мнозина като “тибетски балсам на младостта ”.

Сложете в буркан с похлупак:

лайка
жълт смил
жълт кантарион
брезови пъпки

Всяка билка би трябвало да е не повече от 100 грама, разбъркайте добре. Затворете компактно буркана и го поставете в кухненския долап или на друго изсъхнало, мрачно място. Това е количеството належащо за целия курс на лекуване.

Начин на приемане: преди лягане, една супена лъжица суха примес от билките се поставя в половин литър буркан и се залива с 0,5 литра вряла вода и се оставя за 20-30 минути. След това прецедете, можете да извършите това през марля и прибавете супена лъжица мед. След това не се яде и не се пие нищо до сутринта. Пие се преди лягане. Пийте, до момента в който свърши цялата суха примес.

Билките освен оказват помощ да се отървете от папиломите, само че и предотвратяват появяването им. Тази инфузия съвършено се оправя и с доста други болести, като: непрекъснат звук в ушите, главоболие, съпроводено от зашеметяване, както и непрекъсната уязвимост и отмалялост.

Единственото нещо, на което би трябвало да обърнете особено внимание, е да не злоупотребявате с лекарствената напитка. Препоръчва се да се употребява не по-често от един път на пет години, в противоположен случай можете, в противен случай, да навредите на тялото си. Тоест идващият курс може да се организира не по-рано от 5 години. Здравето и младостта след сходно лекуване са обезпечени.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР