След куп любовни перипетии, актьорът Филип Аврамов отново се е

...
След куп любовни перипетии, актьорът Филип Аврамов отново се е
Коментари Харесай

Филип Аврамов заряза любовницата и се върна при жена си - slava.bg

След куп любовни премеждия, артистът Филип Аврамов още веднъж се е събрал с някогашната си брачна половинка Милена и е зарязал досегашната си държанка Севинч Ибрахим, която също му роди дете.

Още от момента, в който се развеждат преди 3 години, актрисата от Сатирата е уверена, че рано или късно отново ще бъдат дружно - и по тази причина не пожелава да се откаже от семейството на някогашния си мъж. Докато са разграничени, хубавицата отбива съществени офанзиви от ергените в съсловието. Повече от един път е виждана единствено с един от най-търсените си сътрудници в дублажа. Дали дружбата е била употребявана, може единствено да се гадае.

Но Милена никога не демонстрира на Филип, че е подготвена да му елементарни току по този начин, просто тъй като към момента е влюбена в него. Тъкмо противоположното. През първите две години от развода им сред тях има студена война. Но Милена отхвърля да натрупа медийна известност около раздялата им. Възпитанието й не разрешава да лее интимните си секрети пред медиите, даже упорства дъщеричката им Рая да обшува с новата си сестричка, тодена от Севинч. Но Аврамов се "дъни " и кръщава бебето Ана - името, което той и Милена разискват, в случай че второто им дете още веднъж е момиче. В последна сметка пристрастеностите в някаква степен се успокояват.

Неотдавна самата Милена качи няколко фотоси от партньорството си с Филип - под прожекторите. А началото на връзката им е изпълнено с романтика. Тя е втори курс в НАТФИЗ, когато се засичат на театър и той незабавно стартира да я ухажва. Тя е запленена от мачото със 7 години по-голям от нея. Двамата отхвърлят да се върнат с групата в София и остават още няколко дни край брега на Охридското езеро.

В оня интервал Филип е почнал да се отърсва от депресията, която го владее след отхвърли на Ани Пападополу да одобри възприятията му - и му би трябвало победа, с цел да подхрани накърненото си мъжко его. Емоционалният сакатлък станал, до момента в който с Ани снимат `Писма до Америка ". Целият екип схванал, че Аврамов е изгубил мозъка си по енигматичната си колежка. Но уви, той е отвън кръга на ползите й.

Това го кара да се хвърли със страхотна плам във връзката си с Милена, търсейки идеалната половинка. Разривът посред им стартира след раждането на щерка им Рая, когато Милена избира да си остава у дома с нея, до момента в който Филип по-трудно се отхвърля от купоните. "Летовници " е първият филм, който снимат дружно след отпуска й по майчинство. Аврамова усеща отдръпването му - двамата разискват функциите и битовизмите, само че сред тях към този момент няма жар.

Тази атмосфера се ускорява в "Скъпи наследници ", където в последна сметка поддържащата роля на Милена изцяло отпада от сюжета, написа Галерия. Според мълвата точно тогава Филип стартира да се среща скрито със Севинч. В момента на Фицата му се постанова да устоя две фамилии, а на всичкото тогоре строи къща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР