След Кристиан Хорнър и доктор Хелмут Марко обеща, че двамата

...
След Кристиан Хорнър и доктор Хелмут Марко обеща, че двамата
Коментари Харесай

И доктор Марко обеща да няма заповеди от бокса

След Кристиан Хорнър и лекар Хелмут Марко даде обещание, че двамата водачи на Ред Бул във Формула 1 Макс Верстапен и Серхио Перес, ще бъдат оставени от отбора да се борят свободна за международната купа. Тази тематика отново стана настояща след успеха на Перес в Баку в неделя, след която той се приближи на 6 точки от лидера в класирането Верстапен, а идните надпревари на улични трасета дават обещание още мощни изяви на мексиканеца.

„ Първо, нашите водачи и Ред Бул се намираме в страхотна позиция, защото сме водачи този сезон, освен това с огромен задатък – със удовлетворение установи лекар Марко пред австрийската телевизия ORF. – Помогна ни и това, че Фернандо Алонсо, Шарл Леклер и водачите на Мерцедес се борят за третото място, както стана и в Баку. Разпределението на силите в тази група непрекъснато се трансформира, а това работи в интерес на нашия задатък. ”

Какво обаче да чакаме от борбата сред Верстапен и Перес?
 Ще остави ли Ред Бул водачите си да се състезават? Ще остави ли Ред Бул водачите си да се състезават?
„ Предстоят ни още 19 надпревари този сезон, тъй че не мислим за заповеди от бокса – беше безапелационен някогашният водач. – Следим деликатно обстановката. Разполагаме с двама отлични водачи, всеки от тях има своите мощни страни – Серхио е добър на уличните трасета, Верстапен – на класическите писти. Следим по какъв начин се развива сезона. А задачата ни не се е трансформирала: първо и второ място в крайното класиране. ”
 Хорнър: Сега Перес да завоюва и на естествена писта Хорнър: Сега Перес да завоюва и на естествена писта
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР