След Криминале всеки един от филмите на Куентин Тарантино е

...
След Криминале всеки един от филмите на Куентин Тарантино е
Коментари Харесай

Филмът на десетилетието според Куентин Тарантино

След " Криминале " всеки един от филмите на Куентин Тарантино е същински шедьовър, който като че ли дава нова формулировка на цели жанрове и дава отговор на необикновено високи стандарти във връзка с развлечение и режисьорски гений.

Тъй като Тарантино е един от обичаните ни режисьори, ни беше извънредно забавно да разберем кой филм той е показал като най-хубав за последните 10 години.

И макар че ненапълно чакахме режисьорът да се спре на някой от своите филми, въпреки всичко неговият избор е различен. В изявление за Premiere Куентин Тарантино споделя, че за него най-хубавият филм, основан през последното десетилетие е " Социалната мрежа " на Дейвид Финчър ( " Седем ", " Боен клуб ", " Зодиак ", " Странният случай с Бенджамин Бътън " ), който излезе през 2010 година

View this post on Instagram
A post shared by CinCinema (@cin.cinema) on Jun 1, 2020 at 5:43am PDT

" Този филм е номер едно. Просто е най-хубавият и смаза цялата конкуренция ", уверено твърди Тарантино пред списанието.

" Социалната мрежа " споделя за основаването на Фейсбук през противоречащите си гледни точки на доста умни млади мъже, всеки от които претендира, че е измежду създателите.

Главните настоящи лица са Марк Зукърбърг (Джеси Айзенбърг) - студентът от Харвард, който измисля уеб страницата, Едуардо Саверин (Андрю Гарфилд), в миналото непосредствен другар на Марк Зукърбърг, който обезпечава парите за новооснованата компания, Шон Паркър (Джъстин Тимбърлейк) - първият човек, заемал поста президент на Фейсбук и близнаците Уинкълвос (Арми Хамър и Джош Пенс). Последните са състуденти на Зукърбърг в Харвард, които настояват, че той е откраднал концепцията им и го съдят за това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР