След края на предаването Вулева планира да се посвети на

...
След края на предаването Вулева планира да се посвети на
Коментари Харесай

Глад и безпаричие вкарали Албена Вулева в лоното на исляма


След края на предаването Вулева възнамерява да се посвети на бизнеса си с бижута. Личната си дизайнерска линия е нарекла „ Хаял “ и я популяризира посредством онлайн продажби. Тя ще продължи да се занимава и с вълшебства, най-вече черни. Досега Албена прибирала по 200-300 лв. за „ сеанс “, само че имала желание да вдигне цената си, писа „ Уикенд “.

Говори се, че ексцентричната полурускиня приела исляма не толкоз от обич към религията, колкото с користни цели. От много време тя се увлича по черните вълшебства, само че нямала достъп до този тайнствен свят. Нейни близки й подшушнали, че в случай че стане мюсюлманка, ще може да изучи от близко практиките на ходжите и дори да прибира пари за урочасване. По това време Вулева била закъсала финансово, тъй че не се бавила доста и потърсила какви са опциите за промяна на религията.

Първоначално изучила в елементи свещения Коран, а след това навлязла в по-дълбоката материя – дебрите на черната магия. Албена се допитала до прочут ходжа, който провел образование и я въвел в тъмните практики. След финала на Брадъра Вулева станала още по-търсена.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР