След края на официалната проверка, ще започне процедура по възстановяване

...
След края на официалната проверка, ще започне процедура по възстановяване
Коментари Харесай

„Алианц банк“ излезе с официално становище до медиите: Ще възстановим парите след края на официалната проверка

След края на формалната инспекция, ще стартира процедура по възобновяване на сумите от неразрешените транзакции, обявиха от „ Алианц банк “ - България в публично мнение по случая с банковата служителка Биляна Манчева от Нова Загора, упрекната в заграбване на 445 200 лв., съощава " Факти.бг ".

Управителката на банковия клон е арестувана, защото е теглила пари от сметки на клиенти без тяхното познание.

Във връзка с информацията за осъществени непозволени дейности от страна на чиновник на „ Алианц банк “ - България в Нова Загора, бихме желали да уверим засегнатите клиенти, че са подхванати всички нужни законови ограничения, както и да дадем повече информация по отношение на случая.

Незабавно след вписване на неправда от Системата за сигурност и контрол на „ Алианц банк “ - България и последвалата инспекция на място, сезирахме органите на реда. В резултат на подадения сигнал от Банката е инициирано досъдебно произвеждане пред Окръжна прокуратура – Сливен. Към сегашния миг продължаваме интензивно своята вътрешна инспекция за определяне достоверността на транзакциите, според условията на използваните нормативни актове. Засегнати са стеснен брой клиенти единствено от град Нова Загора.

След известяван на способените органи, Банката се свърза с всички наранени лица и насочи публични предложения за различаване или оборване на интервенциите по банковите им сметки. Алианц Банк България ще стартира процедура по възобновяване на сумите от неразрешените транзакции, незабавно след привършване на формалната инспекция по случая. Извиняваме се за основаното стеснение на всички наранени клиенти и ги уверяваме, че ще продължим да бъдем техен приближен сътрудник и консултант.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР