След края на меморандума /спасителната програма/ Гърция може да остане

...
След края на меморандума /спасителната програма/ Гърция може да остане
Коментари Харесай

Гърция може да остане под строг надзор за десетилетия напред

След края на меморандума /спасителната програма/ Гърция може да остане за десетилетия напред под непоколебим контрол, позволява немският в. " Ханделсблат ", представен от гръцките издания.

В тях се засяга още една оценка, изнесена на страниците на електронното издание на сп. " Шпигел ", а точно, че " спрямо Италия, гръцката рецесия е била едно нищо ".

На 20 август тази година гръцкият министър председател Алексис Ципрас желае да скъса оковите, написа " Ханделсблат " в публикация, озгалавена " Гърция под непоколебим контрол за десетилетия напред ".

Икономическият немски вестник акцентира, че с течение на времето ставало все по-ясно, че приключването на гръцката избавителна стратегия не значи завършек на изискванията, сложени от кредиторите, и че след приключване на периода на тази стратегия Атина ще остане в режим на контрол, както това се виждало от документ на Еврокомисията.

" Проверките на кредиторите ще продължат най-рано до 2050 година ", счита дюселдорфският вестник, като наред с това не изключва кредиторите да слагат и други условия на Гърция при положение, че Ципрас получи облекчение на гръцкия дълг. Този въпрос ще се разисква на идната среща на Еврогрупата на 21 юни.

Както е известно, МВФ желае облекчение на гръцкия дълг, с цел да стане той резистентен. Председателят на ЕСМ Клаус Реглинг бе зявил, че облекченията на този дълг ще бъдат придружени с спомагателни инспекции и че тези инспекции ще са още по-строги, напомня още изданието.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР