След края на експертната среща за съдебната реформа между Има

...
След края на експертната среща за съдебната реформа между Има
Коментари Харесай

Хаджигенов след срещата с ИТН: Съдейки по разговора за правосъдие, правителство ще има |

След края на експертната среща за правосъдната промяна сред " ИТН " и " Изправи се! Ние идваме " Николай Хаджигенов също загатна, че скоро ще има  държавно управление.

" Съдейки по диалога за правораздаване, държавно управление ще има ", сподели съпредседателят на  " Изправи се! Ние идваме! ".

По-рано през днешния ден, че до края на седмицата ще има кабинет.

Следващата седмица ще се организира тристранна среща сред " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Ние идваме! ", заяви още Хаджигенов. Целта на срещата е да се реализира единодушие по противоречивите въпроси в региона на правосъдната промяна.

Днес " ИТН " разговаряше и с " Демократична България ". Надежда Йорданова от Демократична България заключи пред медиите, че разликите във вижданията за правосъдна промяна са.

Настъпваме се по стратегиите " Правосъдие " на 95 % с " Демократична България ", прелестно съм и сюрпризиран, че по този начин е и с " ИТН ", разяснява още Хаджигенов. Той добави, че " съдейки по диалога за правораздаване, държавно управление ще има. "

За да работи Народно събрание, би трябвало държавно управление. За да вършим всички тези неща в частта " Правосъдие ", би трябвало държавно управление. Няма по какъв начин да стане по различен метод. Предполагам, че сме близо, коментира съпредседателят на " Изправи се! Ние идваме ".

Преди началото на срещата с Има Такъв Народ Мая Манолова съобщи, че ще упорстват за преизчисляване на пенсиите от 1 октомври, както и да има пари в бюджета за хората с увреждания.

" Темпото се постанова от Има Такъв Народ, само че за нас тематиките правосъдна промяна, поддръжка на хората за приходите, енергетика и здравна промяна са основни ", съобщи Манолова в отговор на въпрос дали чака единодушие по политики в идващите дни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР