След краткото затопляне зимата много бързо ще ни напомни, че

...
След краткото затопляне зимата много бързо ще ни напомни, че
Коментари Харесай

Зимата се завръща с пълна сила през уикенда

След късото стопляне зимата доста бързо ще ни подсети, че надалеч не си е отишла. Още тази нощ ще настъпи внезапна смяна на времето.

Средиземноморски циклон ще се образува още през днешния ден, който в събота ще окаже въздействие на времето у нас. Ще има превалявания над цялата страна - в по-ниските елементи от дъжд, по високите полета от сняг, демонстрират средносрочните прогнози, показани в Дарик Кафе.

След малко спиране на преваляванията, в неделя нов циклон ще премине през Балканите, който ще окаже по-сериозно въздействие. Отново ще стартират превалявания - първоначално от дъжд в по-ниските елементи, в планините от сняг. В късния следобяд в неделя и нощта против понеделник на доста места ще вали сняг и ще се образува снежна завивка.

През новата седмица ще се усили североизточният вятър.

В понеделник и вторник идната седмица ще бъде най-вече облачно с валежи от сняг. Температурите няма да са доста ниски. Сутрешните ще бъдат негативни сред -5 и -6 градуса. На местата със снежна завивка ще бъдат малко по-ниски, денем - към и малко над 0 градуса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР