След кратка почивка Септември (Симитли) стартира своята подготовка за пролетния

...
След кратка почивка Септември (Симитли) стартира своята подготовка за пролетния
Коментари Харесай

Септември стартира с двама нови

След къса отмора Септември (Симитли) започва своята подготовка за пролетния дял от Югозападна Трета лига. Днес на стадион " Септември " в Симитли бе отслужен водосвет от отец Спас минути преди началото на първата подготовка на септемврийци, които бяха благословени и поръсени със светена вода. Старши треньорът на Септември показа, че стартът на подготовката на футболния клуб ще протече напълно на локална почва.

" Гордеем се, че имаме най-хубавата футболна база в района. Условията са съвършени, тъй че момчетата ще имат опция да упражняват тук на стадион " Септември ". Благодаря за всички старания, които поставя общинското управление, с цел да имаме тази извънредно добра спортна база. Искам да споделя, че в редиците на първия тим на Симитли имаме ново попълнение и това е вратарят Иван Тупалов, който е младеж на Левски. Младо момче с качества. Ние държим да даваме път и късмет на млади футболисти с качества, които зависят от тях да развият и доразвият ", разяснява Стефан Гошев. 

Отборът продължава през новия сезон без Лазар Еринин и Кристиян Йорданов. Както стана ясно по-рано, към редиците на Септември се върна Тодор Траянов, който е локално момче. 

По време на зимната си подготовка Септември ще изиграе седем или осем контроли, които стартират с тима на Беласица, Витоша (Бистрица), Струмска популярност, Беласица (Струмица), Марек, Пирин 19 (Благоевград) и в финален мач, контролните срещи приключват с Рилски състезател. На стадион " Септември " в Симитли, с изключение на всички футболисти се събра и целият спортно-технически щаб на клуба. За формалния старт на подготовката с футболистите бяха още кметът на община Симитли Апостол Апостолов, ръководителят на Общинския съвет на Симитли Вилимир Александров, както и спортно-техническият шеф на Септември (Симитли) Пламен Скендерски.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР