След кратка лятна ваканция “Контра” се завръща в ефира на

...
След кратка лятна ваканция “Контра” се завръща в ефира на
Коментари Харесай

Контра - Доближава ли се конкуренцията до Сити и убеди ли Барса срещу Севиля

След къса лятна почивка “Контра” се завръща в ефира на Sportal TV и на уеб страницата Sportal.bg, като още веднъж фокусът е върху клубните шампионати в Европа. Естествено, най-голямо внимание публицистите Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Даниел Любомиров обръщат върху почналата през уикенда Премиър лийг.

Убедиха ли Ливърпул и Манчестър Юнайтед, че ще бъдат сериозна конкуренция на първенеца Манчестър Сити този сезон? Може ли Тотнъм да резервира мястото си в топ 4, макар неналичието на селекция? Ще надградят ли Челси и Арсенал при новите мениджъри и положително за футбола на Острова ли е по-ранното затваряне на летния трансферен прозорец?

Leo #Messi is crowned the player with the most titles in the history of Barça 33

#SupercopaBarça pic.twitter.com/O2f4Jtu3wd
— FC Barcelona (@FCBarcelona) August 12, 2018
Също по този начин в предаването се дискутират триумфите на Барселона и Байерн (Мюнхен) в Суперкупите на Испания и Германия, както и на сполучливия старт на Пари Сен Жермен във френското състезание.

Следващата седмица ще бъде обърнато внимание и на започващите шампионати на Примера дивисион и Серия А. Гледайте “Контра” всеки понеделник от 15:00 часа! Премиър лийг 1 кръг, неделя 12 август  Арсенал 0:2краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР