След краха на публичната си връзка с Гена Трайкова, Венелин

...
След краха на публичната си връзка с Гена Трайкова, Венелин
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Обичаната Водеща Каза Да! Велика Радост За Най-Известните Лица На Бтв! Сватбата На Годината За Самите

След краха на обществената си връзка с Гена Трайкова, Венелин Петков е решил, че е по-добре да пази персоналния си живот в загадка. Поради тази причина той не позволява на актуалната си половинка да се появява с пръстена в ефир.

Заради странностите му Николета Маданска не може да се наслаждения пълноценно на протичащото се в персоналния й живот. Но тя към този момент е привикнала с държанието на обичания си.

За празниците двамата с Венелин Петков прекараха няколко дни в родната му Стара Загора. По време на престоя си там русокоската се срещнала с цялата му рода.

Роднините на водещия останали очаровани от нея. Те чакат с неспокойствие сватбата им.

Преди няколко дни влюбеният водещ подари на обичаната си сантиментална отмора в Боровец. Влюбените отседнали в един от най-луксозните хотели в курорта, само че все пак не се задържали доста под покрива му, а по през целия ден били на пистата.

Влюбените се върнали от сантименталната отмора заредени с доста позитивни страсти. Колегите им се надяват, че доста скоро те ще ги зарадват с вестта за бебе.

Въпреки, че Николета Маданска към момента гради кариера, тя е подготвена да подари с дете обичания си, който неотдавна ще навърши 46 години, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР