След Котки още един световноизвестен мюзикъл на сър Андрю Лойд

...
След Котки още един световноизвестен мюзикъл на сър Андрю Лойд
Коментари Харесай

`Eвита` - най-успешният спектакъл на Бродуей, идва у нас

След " Котки " още един знаменит мюзикъл на сър Андрю Лойд Уебър идва в България. " Евита " е една от най-успешните продукции на Бродуей за всички времена, а българските фенове ще могат да я гледат на 21 февруари 2018 година в зала 1 на НДК.

С музика на огромния Андрю Лойд Уебър и текст от Тим Райс музикалното шоу ще показа най-хубавото от класическата традиция на музикалния спектакъл и спиращи дъха музикални композиции. 

Едва ли има обожател на известната музика, който да не е чувал паметните песни " Don`t cry for me Argentina ", " You must love me " и " Аnother suitcase in another hall ", с помощта на осъществяването им от Мадона в ролята на Евита в екранизацията на спектакъла.

В оригинал песните са написани от Уебър за театралната версия на " Евита " през 1978 година - най-сполучливото претворяване на живота на Мария Ева Дуарте Де Перон - втората брачна половинка на аржентинския президент Хуан Перон. Тя умира през 1952 година, едвам на 33 години. 

Тя е една от най-обичаните първи дами на Аржентина, наричана от народа Евита. Яростен бранител на правата на дамите, основава и ръководи първата женска партия в Аржентина и се занимава с интензивна благотворителна активност. 

" Евита " се играе към този момент 40 години, преведен е на 14 езика и сигурно е един от най-обичаните мюзикъли на Уебър.

Билети към този момент могат да се закупят в мрежата на Еventim на цени от 65 до 125 лева и ВИП билети на цена от 155 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР