След колосалния гаф със срива на Търговския регистър, днес извън

...
След колосалния гаф със срива на Търговския регистър, днес извън
Коментари Харесай

Спря и сайтът на правосъдното министерство, Борисов спешно привика Цачева

След колосалния гаф със срутва на Търговския указател, през днешния ден отвън строя се оказа и кайтът на Министерството на правораздаването.

Сайтът краткотрайно не работи заради механически аргументи, оповестиха от институцията. Оттам настояват още, че страницата ще бъде дейна още веднъж след 13:00 часа. От министерството отричат блокирането на сайта да има нещо общо с проблема с Търговския указател, който спря да работи предишния петък и чието поетапно възобновяване към момента продължава.

Твърдения за сходна връзка се появиха в пространството, защото регистърът е към Агенцията по вписванията, която пък е под шапката на министерството на правораздаването.

Междувременно стана ясно, че министърът на правораздаването Цецка Цачева е била извикана незабавно при премиера Борисов. Това съобщи в. " 24 часа " като се базира на свои източници от Министерски съвет. Поводът за срещата не е разгласен, а диалогът се водел на четири очи.

Вчера Борисов съобщи обществено, че не е удовлетворен от шефката на Агенцията по вписванията и ще бъдат направени промени, когато обаче отмине рецесията с Търговския указател.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР