След Кейт Мос и Дженифър Гарнър и бракът на американската

...
След Кейт Мос и Дженифър Гарнър и бракът на американската
Коментари Харесай

И Холи Бери е пред развод

След Кейт Мос и Дженифър Гарнър и бракът на американската актриса Холи Бери се разклати. 48-годишната звезда и нейният 43-годишен брачен партньор Оливие Мартинес са пред бракоразвод след двегодишен брак. Новината за разлъка идва, откакто актрисата беше видяна в Лос Анджелис без венчалната си халка. "Двамата имаха доста падения и възходи във връзката си, само че напоследък Оливие не поставя никакви старания да резервира любовта им ", разкри фамилен другар на двойката.

Брачните им проблеми почнали преди година, единствено година след раждането на сина им Мейс. Главната причина за техните различия е агресивното държание на Мартинес, а чашата на Холи преляла след случая на летището в Лос Анджелис, когато мъжът й нападнал чиновник.

Близки до актрисата източници разкриха, че Бери е желала двамата да вървят на брачни съвещания, с цел да спасят връзката си, само че Оливие не бил въодушевен. Вътрешни източници разкриха още, че двамата не живеят дружно от февруари. От началото на годината те не са забелязвани дружно. Холи живее в своя дом в Холивуд, а Оливие се преместил в Малибу.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР