След като заради пандемията ѝ се наложи да отмени концертите

...
След като заради пандемията ѝ се наложи да отмени концертите
Коментари Харесай

Когато всички искат още от Адел

След като поради пандемията ѝ се наложи да анулира концертите от резиденцията си в Лас Вегас, през предишния ноември Адел най-сетне се качи на сцената. Когато обаче е трябвало да направи този смяна в работния си график, за певицата това е бил " най-лошият миг " в кариерата ѝ.
 Адел, Шакира, Жерар Пике и какво счита изпълнителката на
Какво мисли Адел за раздялата на Шакира и Жерар Пике

Певицата не е безучастна

Тогава Адел показа пред Elle, че самата тя не се е чувствала в идеална форма, с цел да излезе на сцената. И макар че първите месеци са ѝ били в действителност сложни, с времето увереността ѝ е повишена, защото счита решението си да отсрочи концертите за доста самоуверено.

" Не мисля, че доста хора биха създали това, което направих аз. Много се гордея със себе си, че удовлетворявам артистичните си потребности ", сподели тогава Адел.

Сега е повече от ясно, че резиденцията на Адел върви повече от добре. Доказателство за това е новината, че носителката на Грами ще удължи концертите си от Weekends With Adele с още цели 34. Това разгласи самата тя в последната вечер на резиденцията си в събота, 25 март.
 Адел, Рич Пол, Супербоул 2023 и наличието им на събитието
Колко влюбени са Адел и Рич Пол

Любовта е във въздуха

Освен с това, Адел зарадва почитателите и с иден концертен филм, който ще бъде записан, когато се върне за участията си през юни. Втората част от Weekends With Adele ще стартира на 16 юни и ще продължи до 4 ноември, написа Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР