След като записа сензационно и неочаквано за всички песента Гълъбо,

...
След като записа сензационно и неочаквано за всички песента Гълъбо,
Коментари Харесай

Евгени шашна почитатели с нова версия на „Гълъбо“

След като записа сензационно и ненадейно за всички песента Гълъбо, лорд Евгени Минчев е подготвен със сюжет за видеоклип. Вече станаха известни срещите му с режисьора Люси Иларионов, по време на които бяха начертани параметрите на клипа.

Само преди месец Евгени подписа контракт с авторката Вида Пиронкова, която пък от своя страна наложи забрани на предходния реализатор Миро да пее песента. Известни са и скандалните връзки сред известният Пи ар и благотворител Евгени Минчев и Миро, което още повече прибавя пикантност в този скандал.

Минаха повече от 10 години, откогато известният пи ар, благотворител и гуру по въпросите на протокола Евгени Минчев предизвести медиите с „ Оставете ме на МирО ”. Така той маркира нежеланието си да приказва за връзките си с изпълнителя на Губя надзор а след това и на Гълъбо. Тогава „ младите ” бяха виждани съмнително постоянно дружно, а след това заедно отричаха каквато и да е било връзка. В книгата си От противоположната страна Евгени разказа тези взаимоотношения, само че без имена и неправилни детайлности.

Месеци откакто Вида Пиронкова забрани на Миро да пее песента и Гълъбо, лорд Евгени Минчев шашна обществените мрежи с ново, извънредно осъществяване на парчето. Дали тази дръзка негова демонстрация ще подпали война сред него и Миро и ще се втурне ли публиката в нелепи съпоставения е към момента рано да се каже. Според мненията в обществените мрежи а и съгласно експерти чули версията на Евгени, той се е справил ослепително.

Пред HotArena той сподели, че е записал песента с лекост и благодари на Артур Надосян за аранжимента и  на Здравко Младенов за звукозаписа. Минчев благодари и на Вида Пиронкова, с която подписа контракт за взаимоотношенията им, касаещи Гълъбо, скрепени с празничен обяд. Разбира се, двамата пазят тактично безмълвие към платените суми, както и към точките в контракта. Гълъбо препуска лудо в Youtube и е споделена над триста  пъти във Facebook единствено за ден. Маниера на осъществяване е изцяло друг от този на Миро, а в аранжимента е употребен необичаен арменски инструмент, добавени са  мистични гласове, които придават на песента спомагателни качества. Евгени въпреки и непрофесионалист пее повече от 35 години, като един път годишно дава концерт за своите клиенти и другари и демонстрира забележителни певчески качества.

Една остаряла стратегия от музикалния спектакъл в Пазарджик издава, че лорд Минчев е пял като първи тенор в оперетата Прилепът. Може би гласът му въпреки всичко напълно естествено стига височините, които демонстрира в Гълъбо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР