След като загуби от Кевин Андерсън и отпадна на 1/4-финалите

...
След като загуби от Кевин Андерсън и отпадна на 1/4-финалите
Коментари Харесай

Федерер: Не знам колко време ще ми отнеме да преглътна загубата

 Роджър Федерер оцеля в дивото с Беър Грилс (видео)  Федерер: Изглеждам добре, усещам се добре, всичко е добре
След като загуби от Кевин Андерсън и отпадна на 1/4-финалите от шампионата от Големия шлем " Уимбъдън ", швейцарската легенда Роджър Федерер показа, че е пристигнал миг по време на дуела, в който към този момент не е можел да изненада противника си.

" През първия сет разчитах сервиса му, той не правеше доста асове. Усещах, че от главната линия може да варирам и да съм нападателен, само че с напредването на мача към този момент не можех да го изненадам.

Това е доста неприятно чувство. Разбира се, случвало ми се е и преди. Имал съм доста, доста такива мачове – нямаше какво към този момент да предложа, с цел да може съперникът да бърка повече. Това беше от основно значение.

Когато имах потребност, не успявах да подвигна равнището си. Иначе се усещах необикновено на подготовка и по време на загрявката, усещах топката добре – и в този момент продължава да е по този начин. Просто това не беше моят ден. След първия сет по този начин и не бях на 100%. Това беше един от дните, в които се надяваш някак си да се оправиш.

Обожавам да съм на Уимбълдън. Прекарваме си добре със фамилията. Всичките ми герои са ставали първенци тук. Всеки път, когато се завръщам, пробвам да съм като тях.

Не знам какъв брой време ще ми отнеме да преглътна загубата – може да е повече, може и да е половин час. Целта е да се завърна следващата година. Не бих го нарекъл незавършена работа ", сподели Федерер.

Отпадането на Маестрото до някаква степен направи задачата на Рафаел Надал малко по-лесна. Вчера Матадора победи Хуан Мартин дел Потро със 7:5, 6:7(7), 4:6, 6:4, 6:4 и ще спори за място на финала с Новак Джокович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР