След като загуби основния си плеймейкър Тиаго Родригес заради наказание

...
След като загуби основния си плеймейкър Тиаго Родригес заради наказание
Коментари Харесай

Бодуров вън до края на сезона?

След като загуби главния си плеймейкър Тиаго Родригес поради наказване за мача на годината против Лудогорец, ЦСКА-София претърпя ново отчаяние. В дербито довечера “червените” ще са без капитана и водач на тима Николай Бодуров. Националът страда от травма, която се оказа доста по-сериозна от предстоящото.

Според “Меридиан Мач” е изцяло допустимо сезонът за Бодуров да е завършил и той да не играе в нито един от оставащите три мача на ЦСКА-София след Лудогорец.

От “Армията” оповестиха, че медицинският щаб ще направи всичко допустимо да възвърне освен Бодуров, само че и още четирима футболисти, които не са упражнявали съществено през седмицата след успеха над Черно море във Варна. Сред тях са Енрике Рафаел и Иван Турицов, само че те ще бъдат вдигнати за конфликта с “орите”.

При отсъствието на Бодуров, съвсем несъмнено двойка централни бранители ще бъдат Божидар Чорбаджийски и Нуно Томаш. Валентин Антов пък още веднъж ще играе като вътрешен халф пред защитата и ще си партнира с Кристиян Малинов. С по-офанзивни функционалности ще бъде претрупан Рубен Пинто, който би трябвало да смени Тиаго. Почти несъмнено е, че португалецът ще изведе тима и с капитанската лента.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР