След като за няколко месеца на Янита Янчева ѝ се

...
След като за няколко месеца на Янита Янчева ѝ се
Коментари Харесай

Горещата сутрешна тренировка по бански на Янита Янчева

След като за няколко месеца на Янита Янчева ѝ се наложи да стопира пътуванията си, поради пандемията от ковид, фитнес моделът най-сетне има опция още веднъж да пътува.
 Янита Янчева, тренировките у дома и какъв брой е секси, до момента в който поддържа форма
Секси подготовка с Янита Янчева вкъщи

Не ни трябват фитнеси, единствено тя

Тя и половинката ѝ Тави Кастро се възползваха от опцията, с цел да прекарат малко време под горещото слънце на Гърция. Както постоянно, те са отседнали на доста първокласно и насаме място, където да се любуват освен на хубостта на гръцкия остров Миконос, а и един на различен.

От фотосите им в Instagram виждаме, че и двамата вършат това, което умеят най-добре - демонстрират изваяните си секси тела и упражняват.

View this post on Instagram
A post shared by Yanita Yancheva (@yanitayancheva) on Jul 7, 2020 at 1:38am PDT

Янита нееднократно е демонстрирала, че където и да се намира, без значение дали е дома си в Холандия или някъде на отмора, за нея от извънредно значение постоянно да бъде във форма, по тази причина употребява всяка опция, с цел да тренира.

View this post on Instagram
A post shared by Yanita Yancheva (@yanitayancheva) on Jul 6, 2020 at 5:26am PDT

А има ли предпочитание, човек постоянно намира способи. Точно това образно демонстрира и самата Янита на последните си видеа в профила ѝ в Instagram. Фитнес моделът ни учи по какъв начин единствено благодарение на ластици можем да си спретнем една много натоварваща и ефикасна подготовка, до момента в който събираме загар край басейна.

View this post on Instagram
A post shared by Yanita Yancheva (@yanitayancheva) on Jul 8, 2020 at 1:41am PDT

Истинско наслаждение е човек да следи Янита по какъв начин спортува по бански, а и постоянно има какво да научим от нея, в случай че желаеме най-малко малко да се доближим до ослепителния метод, по който наподобява фитнес моделът.
 Янита Янчева, Тави Кастро и секси акро йогата им
Предизвикателната акро йога на Янита Янчева и Тави Кастро

Очаквано добра комбинация
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР