След като за 50-годиния юбилей на Джей Ло нейният годеник

...
След като за 50-годиния юбилей на Джей Ло нейният годеник
Коментари Харесай

Джей Ло направи страхотен подарък на Алекс Родригес

След като за 50-годиния празник на Джей Ло нейният избраник - Алекс Родригес, ѝ подари алено "Порше ", певицата прекъсна концерта си във Флорида, част от турнето ѝ "It "s My Party ", с цел да изкара на сцената огромна торта, обсипана с камъни Сваровски. С нея тя честити рождения ден на някогашния бейзболист и даже го накара да се качи на сцената и да застане под светлините на прожекторите.

Оттогава изминаха седмици и надали по-късно Родригес е мислил, че половинката му е приготвила още една изненада, с която да го изненада... Но през цялото това време, сякаш, Лопес е възнамерявала тъкмо това.

Сега, откакто завърши с турнето си, тя върна жеста на възлюбения си, като му подари специфичен модел джип Ford Bronco в наследник цвят от 1974 година Той показа като история в Инстаграм фотография на подаръка си, като ѝ благодари за този необикновен жест. В автомобила има няколко детайла, които способстват още за сантименталната му стойност - върху облегалките на седалките стои логото на Алекс, а до тях, на подлакътника, се вижда и цифрата 13, която е номерът, с който той игра за нюйоркските янки. А самото лого на тима е поставено на постелките.

Джипът е закупен от "Vintage Broncos ", основан в Атланта.

"Това е доста необичаен и специфичен модел, който Джен избра и персонализира за Алекс. Той е от 1976 година, което значи, че е възобновен, като е освежен с първокласни "добавки ", разяснява за E!News представителят на "Vintage Broncos ".

Всичко това коства на певицата 200 хиляди $, до момента в който за колата на Лопес някогашният състезател е платил 140 хиляди $.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР