След като Явор и Виктория бяха обявени като победители в

...
След като Явор и Виктория бяха обявени като победители в
Коментари Харесай

Нов скандал с победителите от Един за друг

След като Явор и Виктория бяха оповестени като спечелили в риалити формата " Един за различен ", в мрежата настана нещо ужасно от недоволстващи почитатели на шоуто, съгласно които това е била двойката, която минимум е заслужавала успеха.

Сега обаче, откакто към този момент всичко е приключен факт, стартират и предстоящите съпоставения с спечелили от предходните години. Най-вече с спечелилите от 2021-ва - Тяна и Иво, които откакто завоюваха паричната премия от 88 430 лева, взеха решение да си я поделят с другата двойка, стигнала до финала - Тина и Станимир.

Тазгодишните спечелили Виктория и Явор обаче, напълно нямат такова желание, което в допълнение наля масло в огъня на почитателите на формата.

В студиото на " Събуди се " по Нова тв двамата посветиха успеха на малката си щерка Карина, която признава, че и е било мъчително без родителите й.

" Беше забавно да забележим по какъв начин наподобява всичко в профил и провокира мощна страст у нас. Развълнувахме се още веднъж. Карина също гледа и се радва с огромно любознание. Но е и доста друго от страстите в предаването ", разяснява двойката успеха си.

" За страдание фенът не можа да усети това, което ние претърпяваме като участници – студа, болката в краката от нестабилната платформа, бансирането… Мислехме си какъв брой можем ние да издържим и Виктория ми беше мотиватор, защото ми подсещаше за нашето дете от самото начало ", сподели Явор.

 undefined

" Аз си мислех единствено за Кари и си повтарях, че ще направя всичко за нея. Бях подготвена да устоя доста ", добавя Вики.

" Със сигурност с част от премията ще си помогнем за сватбата, само че не сме мислили в какво да  вложим парите от премията ".  

" Научихме, че дружно можем всичко. В игрите за двойки показахме, че сме много мощни. В самостоятелните, не чак толкоз. Това ни демонстрира, че дружно сме по-силни и можем повече ", е заключението на двойката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР