След като вторник вечер поднесе големи изненади в Шампионска лига,

...
След като вторник вечер поднесе големи изненади в Шампионска лига,
Коментари Харесай

Какво ни чака в Шампионска лига тази вечер

След като вторник вечер сервира огромни изненади в Шампионска лига , в сряда ще разберем имената и на последните осминафиналисти в шампионата. За разлика от през вчерашния ден, в множеството групи обстановката е ясна, само че въпреки всичко остават няколко въпросителни за разрешаване в последните 90 минути от груповата фаза през този сезон. Ето кои са те: 
Официално: Карло Анчелоти към този момент не е треньор на Наполи
Група А 
ПСЖ печели групата с 13 точки, до момента в който Реал Мадрид е на второ място с 8 пункта. Единствената драма тук е дали Брюж (3 точки), или Галатасарай (2 точки), ще продължи към Лига Европа. В последните кръг белгийците одобряват " белия балет " вкъщи, а турският гранд гостува в Париж.
Група B 
И тук са ясни двата тима, които не престават напред към елиминациите. Байерн Мюнхен е №1 с 15 точки (5 от 5 победи), следван от Тотнъм с 10 пункта. Двата тима се срещат в мач без значение в Мюнхен, в който " шпорите " ще се опитат да измият срама от тежкото 2:7 в Лондон. В спор за място в Лига Европа се срещат Олимпиакос (1 точка) и Цървена Звезда (3 точки) в Гърция.
КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ В ДРУГИТЕ ДВЕ ГРУПИ ВИЖТЕ В SPORTLIVE.BG!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР