След като втори месец светът буквално се тресе от десетките

...
След като втори месец светът буквално се тресе от десетките
Коментари Харесай

Бившият лекар на американския национален отбор по гимнастика се призна за виновен

След като втори месец светът безусловно се тресе от десетките обвинявания от страна на дами за полови похищения от известни мъже казусът с някогашния доктор на американския народен тим по гимнастика Лари Насър също има своето развиване.
Насър пледира отговорен по обвиняванията за голям брой полови похищения над дами, в това число и за блудничество с 13-годишна спортистка.
Насър, който беше част от екипа на Съединени американски щати близо 30 десетилетия и работеше със състезателките по спортна гимнастика по време на 4 олимпийски цикъла, може да получи до 25 години затвор.
Той бе изправен пред съда в Мичиган, откакто 22 гимнастички повдигнаха обвинявания против него за полови злоупотреби, прикривани като „ медицински процедури” в годините сред 1998 и 2015. Смята се, че най-малко 3 от жертвите му са били на възраст под 13 години, когато им е посягал, а останалите – сред 13 и 15 години. Пред правосъдния орган обаче, Насър призна единствено за 7 от случаите, напомня БГНЕС.
Габи Дъглас беше последната олимпийска шампионка в гимнастиката, която призна за половия тормоз на Насър. Преди нея и МакКайла Марони, Али Райсман и Джейми Дантчер, се осмелиха да покажат нескрито неговите издевателства. Жанет Антолин, Джесика Хоуърд и Мати Ларсон също се включиха към обвиняванията на общо 140-те атлетки.
Обвиненията против лекаря бяха повдигнали в края на предходната година, на фона на разкритията на вестниците " Indianapolis Star " и " USA Today ", които разгласиха тогава резултатите от задълбоченото си следствие. Според скандалната информация близо 400 спортисти от Американската федерация по гимнастика са станали жертва на полово посягане от страна на своите треньори или други членове на организацията, до момента в който са били още деца. Като това са анализите единствено от полицейските отчети и заведените каузи в последните 20 години..
Редовна „ инспекция” на интимните елементи на дребните девойки под триката, всекидневен секс с 14-годишна тийнейджърка, полово посягане по време на „ лечебни масажи” и скрито слагане на камери в женските съблекални и отделенията с душовете са единствено част от незаконните действия, които са били оповестени. Те са били осъществени от общо 115 треньори или членове на Федерацията, която е една от най-престижните олимпийски организации в Щатите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР