След като ви показахме най-интересните и впечатляващи трейлъри от San

...
След като ви показахме най-интересните и впечатляващи трейлъри от San
Коментари Харесай

SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

След като ви показахме най-интересните и впечатляващи филмови откъси от San Diego Comic-Con (SDCC), в този момент ще обърнем внимание на най-грандиозния миг от събитието – оповестяването на филмите и сериалите от идната фаза на MCU (Marvel Cinematic Universe).

Avengers: Endgame и Spider-Man: Far From Home към този момент са в историята. Първият най-сетне счупи десетгодишния връх на Avatar по доходи в международен мащаб, а вторият сложи края на Фаза 3 от MCU. Бърза информация за незадоволително осведомените – етапите при Marvel филмите разделят хронологични събития, чиято кулминационна точка приключва с Avengers филм. За образец, Фаза 1 започва с първият Iron Man, мина през The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: The First Avenger и приключи с Marvel " s The Avengers. На SDCC 2019 разбрахме какво да чакаме от Фаза 4, като по пътя имаше не една и две изненади. Като начало, за пръв път филмите ще бъдат преплетени с нови сериали, които ще се излъчват по идната стрийминг услуга Disney+. Разбрахме, че Натали Портман (Natalie Portman) освен се завръща за четвъртият независим Thor филм, само че и ще играе женски Тор.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

Doctor Strange 2 ще е първият хорър филм в MCU. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ще разкрие освен същинският Mandarin, само че и ще вкара кунг-фу и бойните изкуства в MCU. Като несъмнено, новите инкарнации на Fantastic Four и X-Men се задават, само че очевидно SDCC 2019 не беше мястото за анонси в тази тенденция. О, а гранд новината несъмнено беше, че двукратният притежател на премията Оскар Махершала Али (Mahershala Ali) поема щафетата от Уесли Снайпс (Wesley Snipes) и ще е новият Blade. Но дано караме по последователен ред...

Black Widow – 1-ви май 2020-та

От най-малко 5 години се приказва за независим филм отдаден на Black Widow и ето, че точно той ще е първият от Фаза 4. Разбира се, Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) се завръща в основната роля, като действието ще се развива сред събитията от Captain America: Civil War и Avengers: Infinity War. Сред доказаните функции намираме Флорънс Пъг (Florence Pugh) като Yelena Belova, Дейвид Харбър (David Harbour) в ролята на Red Guardian, Рейчъл Уайз (Rachel Weisz) във към момента незнаен облик, а Taskmaster ще е основният изверг. Режисьор ще е Кейт Шортленд (Cate Shortland), която досега се е занимавала само с дребни планове, като филмите Lore и Berlin Syndrome.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

The Falcon And The Winter Soldier – есен 2020-та

Marvel към този момент бяха оповестили, че ще има подобен сериал, само че в този момент разбрахме, че ще е първият MCU Disney+ сериал, който ще дебютира на стрийминг услугата през есента на идната година. Антъни Маки (Anthony Mackie) ще е Captain America (след събитията от Avengers: Endgame), а Себастиян Стан (Sebastian Stan) се завръща като Bucky Barnes / The Winter Soldier. Друго познато лице ще е Даниел Брюхл (Daniel Brühl) още веднъж изпълняващ ролята на Zemo.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

The Eternals – 6-ти ноември 2020-та

Друг филм, за който се спекулираше от години е The Eternals. Това е раса от необикновено мощни хора, които са основани от античните Celestials. Филмът ще служи като прикуъл на MCU, чието деяние евентуално ще се развива хиляди години обратно в историята. Още една жена е режисьор, в лицето на Клоуй Жао (Chloe Zhao), която има единствено два пълнометражни кино лентата зад тила си – Songs My Brothers Taught Me и The Rider. Същевременно прослойка е много звезден – Салма Хайек (Salma Hayek) е водача на групата Ajax; Анджелина Джоли (Angelina Jolie) е Thena; Ричард Мейдън (Richard Madden) е Ikaris; Кумайл Нанджиани (Kumail Nanjiani) е Kingo; Браян Тирии Хенри (Brian Tyree Henry) е Phastos; Дон Лий (Don Lee) е Gigamesh.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings – 12-ти февруари 2021-ва

Shang-Chi е филм за едноименният именит занаятчия на бойните изкуства, който ще се режисира от Дестин Даниел Критън (Destin Daniel Cretton), прочут ни с I Am Not a Hipster и Short Term 12. Главната роля ще се извършва от Симу Лиу (Simu Liu), а Тони Лиунг (Tony Leung) ще играе ИСТИНСКИЯТ Mandarin.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

WandaVision – пролет 2021-ва

Това ще е вторият сериал от Фаза 4, който също ще бъде извънреден за Disney+ и ще включва Scarlet Witch и Vision. Действието на сериала ще се развива директно след края на Avengers: Endgame, като измежду основните герои намираме и Monica Rambeau – момиченцето от кино лентата Captain Marvel, което към този момент е порастнало и да, има супер сили. WandaVision ще има връзка и непосредствено ще се преплита с Doctor Strange 2, който ще разясняваме по-долу. Елизабет Олсен (Elizabeth Olsen) ще се завърне в ролята на Scarlet Witch, а Пол Бетани (Paul Bettany) още веднъж ще е Vision, въпреки от Marvel към момента да не са разкрили по какъв начин героя ще съществува поради събитията от Avengers: Infinity War.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness – 7-ми май 2021-ва

Макар първият Doctor Strange (2016) да остави необятно отворена врата за продължение, вторият филм ще се появи чак през 2021-ва. Скот Дериксън (Scott Derrickson) се завръща на режисьорският стол с Бенедикт Къмбърбач (Benedict Cumberbatch) в основната роля, като Scarlet Witch ще е до някакъв потенциал във кино лентата. Самият Дериксън съобщи, че Doctor Strange 2 ще е първият хорър филм в MCU и че мултивселената ще играе основна роля в сюжета.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

Loki – пролет 2021-ва

Loki беше първият MCU сериал доказан за Disney+, само че хронологично ще се появи трети. Том Хидлестон (Tom Hiddleston), несъмнено, ще се върне за ролята на интриганта измежду боговете. Както се очакваше, гибелта на Loki в Avengers: Infinity War е същинска и перманентна, като сериала ще се концентрира върху версията на Loki от 2012-та, която открадна тесеракта в Avengers: Endgame и изчезна безследно.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

What If...? – лято 2021-ва

А това е първият анимационен сериал от MCU, който ще разиграва различни сюжети от историята на MCU филмите. Вече е доказано, че Крис Еванс (Chris Evans) ще даде гласа си за Steve Rogers, който в What If ще стане Iron Man, както и Хейли Атуел (Hayley Atwell), която от Peggy Carter ще влезе в ролята на Captain America. На SDCC 2019, Marvel анонсираха, че общо 25 MCU артиста ще се върнат, с цел да озвучат героите от филмите, измежду които са Пол Ръд (Paul Rudd), Натали Портман (Natalie Portman), Майкъл Би Джордан (Michael B. Jordan) и Самюел Л. Джаксън (Samuel L. Jackson).

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

Hawkeye – есен 2021-ва

Петият и за момента финален доказан сериал за Disney+, за който знаем прекомерно малко на този стадий. Ясно е, че Джеръми Рънър (Jeremy Renner) ще се завърне за титулярната роля на Clint Barton / Hawkeye, а от SDCC 2019 стана ясно, че няма да е самичък. Сериала ще подчертава върху образованието на протежето му Kate Bishop, която на този стадий не е ясно кой ще изиграе.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

Thor: Love And Thunder – 5-ти ноември 2021-ва

Четвъртият независим филм за Thor ще види връщането (след Thor: Ragnarok) на набиращия все по-голяма известност Тайка Уайтити (Taika Waititi) като режисьор, както и Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth) и Теса Томпсън (Tessa Thompson), надлежно в функциите на Thor и Valkyrie. Най-голямата вест тук е, че още веднъж ще забележим Натали Портман (Natalie Portman) в ролята на Jane Foster, само че тя ще се трансформира във Female Thor. Портман, даже се появи на сцената на Hall H носейки именитият Mjolnir.
Thor 4 ще е последният филм от Фаза 4.

 SDCC 2019: филмите и сериалите от Marvel Phase 4

Това бяха всички доказани дати на филми и сериали от Фаза 4, очаквайте " SDCC 2019: какво да чакаме оттатък Marvel Phase 4? ", където ще обсъждаме новопоявилото се инфо за Blade, какво се случва с Black Panther 2, Captain Marvel 2, Guardians Of The Galaxy 3, ще има ли нови Avengers и къде в цялата история попадат X-Men и Fantastic Four откакто Disney завършиха закупуването на Fox и получиха правата над цялa плеяда герои.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР