След като Вердер (Бремен) запази мястото си в Първа Бундеслига,

...
След като Вердер (Бремен) запази мястото си в Първа Бундеслига,
Коментари Харесай

Вердер дава възможност на треньора Илия Груев да остане

След като Вердер (Бремен) резервира мястото си в Първа Бундеслига, българският треньор в клуба Илия Груев ще може да остане. Това стана ясно от изявлението на спортния шеф Франк Бауман, който гласоподава избор на доверие на наставника Флориан Коофелт. Груев е помощник на Коофелт. В понеделник вечер отборът оцеля, откакто направи 2:2 като посетител на втородивизионния Хайденхайм в реванш от плейофа. Първият дуел в Бремен беше приключил 0:0, което даде преимущество на елитния тим.

“През сезона Флориан сподели, че знае по какъв начин да се оправи в сложни обстановки - съобщи Бауман. - Напълно имам вяра в качествата му. Предполагам, че и той ще желае да продължим дружно напред.”
 Автогол оказа помощ на Вердер да оцелее (видео)
Самият Коофелт съобщи, че му следва да проучва всичко и да вземе решение, което е най-хубавото за клуба. Медиите в Германия настояват, че треньорът има оферта от Хофенхайм, който ще играе в Лига Европа.

Неясна е ориста на сина на Илия Груев - Илия Груев-младши, чийто контракт с Вердер изтече. 20-годишният халф по този начин и не записа присъединяване за първия тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР