След като вече стартирахме две нови рубрики в секцията Прогнози,

...
След като вече стартирахме две нови рубрики в секцията Прогнози,
Коментари Харесай

Нова рубрика за футболни прогнози: Дъжд от голове в мачовете днес

След като към този момент стартирахме две нови рубрики в секцията " Прогнози ", е време да представим и трета такава. Тя е обвързвана с един от обичаните залози на феновете на футболни прогнози , а точно " над 2.5 гола ". Всички почитателите на играта обичат високо резултатни мачове и заради тази причина започваме това ново начинание за да открием срещите, в които ще забележим 3 или повече попадения, и да сме потребни на всички фенове на футболните залози. Ето и първите ни оферти в новата графа:
ВЗЕМИ 15% УВЕЛИЧЕНА ПЕЧАЛБА С КОЛОНКА ОТ 3 ИЛИ ПОВЕЧЕ ФУТБОЛНИ СРЕЩИ НА 7777.BG
19:30 часа: Арсенал - Челси (от The Dalai Lama)
Люто лондонско дерби, събота вечер – чиста футболна класика. Тук ще има голове, а всичко навежда на тази мисъл. Всяка статистика, всеки мач сред двата тима, изцяло показване. Предварителните прогнози са за „ син” триумф на „ Емирейтс”, само че Арсенал няма да се даде без пердах, дори в противен случай.
„ Артилеристите” са раздирани от административни проблеми, а в отбрана нещата също не стоят добре. Последните шест мача сред двата тима на „ Емирейтс” пък също приключват с най-малко три гола, а този път няма да е друго.
Прогноза : Над 2,5 гола – 1,67 в 7777.bg. ВИЖТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНАТА ПРОМОЦИЯ НА 7777.BG ЗА ЛОНДОНСКОТО ДЕРБИ
18:00 ПСЖ - Гингам (от Mr. Corner)
Френският първенец посреща на своя „ Парк Де Пренс “ последния тим в Лига 1 Гингам. Домакините имат най-силната офанзива във Франция във връзка с маркираните попадения, а съгласно редица анализатори парижани имат и една от най-силните офанзиви в цяла Европа. Очаква се атакуващото трио Неймар-Кавани-Мбапе да не „ пожали “ най-слабата отбрана в шампионата, а головете във вратата на Гингам да завалят един след различен.

Прогноза: Над 3,5 гола (коефициент: 1.58)
19:30 часа: Република България Лайпциг - Борусия Дортмунд (от The Gambling Guy)
След като Байерн Мюнхен взе мача си против Хофенхайм, напрежението е върху Борусия Дортмунд, който се изправя против един от най-хубавите домакините в лигата. Лайпциг към момента няма проваляне вкъщи (7 победи и 2 равенства), а единственият мач, в който не вкара гол вкъщи, беше през октомври против Шалке. Мачът е доста значим за " жълто-черните ", които бележат съвсем 2 гола приблизително на мач в гостувания. Мачът " крещи ", че ще има голове, като това е и моето предложение.
Прогноза: Над 2.5 гола в мача (коефициент 1.68)
Общият коефициент от 3-те събития е 4.43, като през днешния ден може да добавите 15% увеличена облага на уеб страницата 7777.bg с този
залог. Освен това има предложение на Националната лотария за 100% бонус първи депозит до 100 лв. !

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР