След като вече разбрахме, че Microsoft обяви новата си Xbox

...
След като вече разбрахме, че Microsoft обяви новата си Xbox
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаем за Xbox Project Scarlett след анонса

След като към този момент разбрахме, че Microsoft разгласи новата си Xbox подпора, какъв ще е нейният хардуер, по кое време ще можем да я забележим, можем да разгледаме и малко по-пространна информация. Ако сте изпуснали главната информация, може да я прочетете тук.
Как можем да съпоставим Project Scarlett с PS5?
Има прилики. От Sony също са се фокусирали на SSD-то, новите скорости и по какъв начин това ще промени прекарването на играчите. И там се заприказва за вътрешната памет, която ще разреши да оставим дългите loading екрани в историята. И там се чака поддръжка на ray-tracing.

За в този момент, от това което знаем, двете конзоли са много сходни. Трябва да се означи, че огромните обявления ще идват занапред.
Ще има ли противоположна съгласуемост?
Изглежда, че това сигурно ще го има. Няма да се отнася единствено за игрите, само че и за всичко останало. Беше набито, че всичко идва в новото потомство, евентуално даже контролерите.

„ Игрите ви, достиженията ви, напредъкът ви, вашите аксесоари. Цялото ви конзолно гейминг преживяване ще пристигна напред със Scarlett. ”, споделят от Xbox.

Беше подхвърлено, че старите игри освен ще бъдат поддържани, само че може и да наподобяват по-добре. Ще имат много по-добър хардуер разполагаем.

„ Ще доставим четири генерации на наличие по-добре от колкото сте го виждали до в този момент! “, не престават от компанията.

Другото забавно нещо е, че ще може да се играе сред другите генерации. Например ще можете да изиграете един мач на FIFA от вашия Скарлет, до момента в който от другата страна стои човек с Xbox One.

“Аз не изгубвам последното си потомство, преминавайки към идващото – хората, с които играя и игрите, които желая да играя. Преживяването би трябвало да продължи и да се разрасне. “, чуваме във видео.
Колко ще коства?
И тук, както с PS5, не знаем какъв брой ще коства. Най-вероятно и от Microsoft не знаят каква ще е цената, защото за 18 месеца могат да се случат доста неща. Предишните конзоли на марката бяха на цени от 299 до 499 $ при стартирането си. Добро съмнение е, че ще забележим цена към 500 $.
Какво не знаем?
Xbox не дава име на конзолата си, като изключим кодовото название Project Scarlett. Това беше едно от най-очакваните неща от конференцията на E3. Честно казано, доста хора останаха учудени.

Единственото заглавие за конзолата, за което знаем все още, е Halo Infinite. Не знаем какъв брой ще коства. Не знаем по какъв начин ще наподобява. Не знаем дали слуховете за две версии – една по-мощна и една по-евтина – са правилни.

Sony дадоха обещание да държат в течение почитателите по време на създаването, което ще принуди от Xbox да последват самодейността. Очакваме новости и за двете конзоли в идните седмици.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР