След като вдигна високо летвата още с пилотния си епизод,

...
След като вдигна високо летвата още с пилотния си епизод,
Коментари Харесай

Валери Божинов в „Код Спорт“ тази неделя по RING


След като подвигна високо летвата още с пилотния си епизод, предаването „ Код Спорт “ продължава с изненадите и тази неделя (13 февруари). В навечерието на празника на любовта, водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили 90 вълнуващи минути, въодушевени от страната, в която е влюбен целия свят – Италия.

Зрителите ще се срещнат с волейболния треньор Камило Плачи, за който Пазарджик е втора Модена, а прякорът му е Българина. Наставникът на " Хебър " приказва за сполучливия сезон, разяснява катаклизмите, през които минава националният ни тим по волейбол, и споделя по какъв начин е протекла борбата му с COVID-19.

Снимка: Lap.bg


Красимир Минев и Владимир Памуков ще разясняват и една от най-болните тематики в спорта у нас – инфраструктурата и спортните бази, на които упражняват младите очаквания на спорта. Ще „ намигнат “ към властта с един образец по какъв начин се случват нещата в прилежащите страни.

Най-големият шегобиец във футбола Валери Божинов гостува в " Код спорт ". Като младеж звездата на нападателят изгря в Италия и бе измежду десетте най-обещаващи играчи на планетата, а през днешния ден се намира на кръстопът, откакто смени 16 клуба, само че не остави равнодушни почитателите в нито един от тях.

Снимка: Instagram


В своята бутикова графа кавалерът на " Златната топка " Христо Стоичков гостува на международния първенец от 2006 година - именитият вратар Джанлуиджи Буфон. Родната спортна икона има доста специфични връзки с емблематичния италиански пазач още отпреди четвърт век, когато Камата посреща като водач на „ Парма “ бъдещата звезда. Буфон прави ретроспекция на годините, прекарани в колосите „ Ювентус “ и ПСЖ, разкрива и кое го е предиздвикало да се завърне в родния си клуб и да играе професионален футбол, даже на 44 години.

Снимка: Фейсбук


За край в рубриката „ Звезден рожденик “ ще гастролира най-титулуваният играч в историята на Националната баскетболна асоциация Бил Ръсел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР